JE WORDT GELEEFD…

Je komt uit een traditioneel gezin. Je bent intelligent en redelijk vroeg het huis uitgegaan. Je dacht: “Ik doe het op míjn manier!” Je volgde een opleiding, kreeg een mooie aanstelling en vond je partner. En je wilde moeder worden, werkende moeder. En dieren hebben altijd een grote rol gespeeld in jouw leven. Vanwege onvoorwaardelijke liefde?

Je wilde harmonie in je gezin, een veilige haven, maar dat is (nog) niet helemaal gelukt. Daarnaast wil jij je partner gelukkig maken. En je leidinggevende laten zien, dat jij alles voor elkaar krijgt en dat iedereen op jou kan bouwen. Je staat altijd voor een ander klaar. En dat is ook precies wat er van jou verwacht wordt door de buitenwereld.

Regelmatig denk je LAAT MAAR, als er “iets belangrijkers” tussen komt, terwijl je iets leuks voor jezelf had gepland. Je kunt misschien moeilijk “nee” zeggen?

Wat je voelt is dat je geleefd wordt…

HERKEN JE DIT?

1 Je voornemen van rust, harmonie en geborgenheid is niet zoals het er nu bij jou thuis uit ziet. Ook al doe je zó je best.

2 Je hebt al een hele (spirituele) reis gemaakt en opleidingen gedaan. En je kunt anderen prima helpen, maar iets houdt jou tegen om nu eens eindelijk echt voor jezelf te kiezen.

3 Het knelt en de rollen: partner, moeder, dochter, vriendin en werknemer lopen door elkaar en overlappen. Als je nu maar even kon zorgen dat alles naast elkaar zou passen.

Je verlangt naar een totaaloplossing.

STERK ZIJN

HOE LANG MOET JIJ NOG STERK ZIJN?

Hoe zou het voor je zijn als je vanaf nu lekker in je vel zou zitten? Dat je voor jezelf zou kiezen zonder schuldgevoel? Oftewel jezelf op één zetten, zodat je rust en ruimte krijgt om de tijd te nemen voor de juiste keuzes?

WANNEER IS HET GENOEG?

Als jij NU niet zelf ingrijpt, gaat het leven voorbij en blijf je geven en kom jij niet aan bod. Je durft je nergens meer op te verheugen en je bent onrustig. Dat maakt je gefrustreerd! En dat kan en wil je natuurlijk niet uiten, want dat is niet eerlijk tegenover de anderen. Maar je voelt het aan je lijf. Hulp vragen? Nee, ik los het ZELF wel op.

Wachten totdat er eens iemand voor JOU gaat zorgen? Ja, een prachtig idee, maar hoe realistisch is dat? Blijf je daar echt op wachten?

KOM IN ACTIE

Vraag jouw gratis e-book aan, mét meditatie van 12 minuten.

2 gratis tips incl. meditatie (12 min.)

een plek voor angst en verdriet

Als vreemde eend in de bijt, dacht ik dat mijn verdriet en angst voor altijd een dilemma zouden zijn. Door er anders naar te kijken, heb ik het een plek kunnen geven. Anton

de ruimte om zelf te ontdekken

Ik kende Jannemarie al uit de paardenwereld, dus ik wist al hoe ze te werk ging. Toen ik haar echt nodig had, was zij er. Ze gaf mij de ruimte die ik nodig had, zodat ik zelf ontdekte waar de oorzaak van het probleem zat.

Jolande

leren accepteren

Ik ging naar Jannemarie, omdat ik ook graag altijd alles zelf wilde oplossen, maar ik liep vast. Vroeger ben ik al eens eerder voor een gesprek bij haar geweest en dat heeft mij geholpen. Gewoon doordat ik anders naar mijn situatie of mijn probleem kon kijken. Daardoor kon ik ook een andere keuze maken. Nu heb ik weer haar hulp ingeroepen, omdat ik eigenlijk mezelf niet zo leuk vind af en toe. Ik wilde graag handvatten om met de negatieve gevoelens om te gaan, die ik soms heb. Daar heb ik last van en ik vind het niet eerlijk naar mijn omgeving. Ik leer steeds meer te accepteren, dat dit ook bij het leven hoort. Maar eerlijk gezegd kan ik dat nog niet altijd helemaal “omarmen” bij mezelf…

anoniem

rust na innerlijke strijd

Dankjewel voor deze bijzondere ervaring. Zo iets werkt bij mij altijd door.
Na alle indrukken en een nachtje slapen is het hoge emotiegevoel gezakt en zie en voel ik wat het mij heeft gebracht. De duidelijke woorden van pony en afwijzer heeft mijn inmense innerlijke strijd rust gegeven. Dat hoe wij met de situatie om gaan, door afstand te nemen en onze zoon het respect te geven voor wat hij vraagt, goed is. Tot van de week zat ik in strijd met mijzelf dat ik een slechte moeder was omdat ik/wij niets doen zijn kant op.

Anoniem

Workshop: Van Harnas naar Hangmat

Een workshop van 2 uur waarin je leert hoe je in 5 simpele stappen weer in balans komt met jezelf. Na deze workshop ga je weer energiek en vol vertrouwen door het leven.

Gewoon even praten met iemand die je vertrouwt, levert al zoveel op! Je kunt bij mij altijd terecht voor een vrijblijvend ventilatiegesprek, waarin ik je een luisterend oor bied.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt me natuurlijk ook altijd een email sturen via info@doejeding.nl.

5 + 10 =