In één werkdag een ander leven

door | 3 apr 2019 | 0 Reacties

DRUK MET DE WERELD

Veel zakelijke moeders zijn graag druk, werken hard en dragen veel verantwoordelijkheid en verlangen toch naar een stukje meer rust en vrijheid. “De wereld” vraagt nogal wat van ze.

Ben jij een ondernemende moeder?

En ben je sterk en heb je niemand nodig?

Regel jij zelf wat er nodig is om steeds weer thuis en op je werk voor resultaat te zorgen?

VERLANGEN 

Dan verlang jij vast af en toe naar “het hangmatgevoel” en zou je best eens een toverstafje willen hebben om bepaalde mensen in jouw omgeving (of jezelf) een tikkeltje aan te passen. En je neemt al wel eens een baaldagje om in je eigen bubbel weer op te kunnen laden. Je vindt ook van jezelf dat je niet moet zeuren, je hebt het toch goed? Herkenbaar?

EEN FIJNER LEVEN

Er is een methode, die jij kunt leren, waardoor jouw leven fijner kan worden. Waardoor je (nog) meer harmonie in je gezin zult ervaren, jouw relatie anders zult bekijken en op je werk ook makkelijker eens wat kan laten klappen.

VERBORGEN TALENT 

Veel vrouwen in het algemeen hebben een talent dat ze zelf niet zien. Omdat het voor henzelf zo gewoon is. En dat talent noem ik voor het gemak coördineren. Het organiseren van de behoefte(s) van iedereen om jou heen. Jij voelt aan wat iedereen nodig heeft en regelt, dat dat in orde komt. Soms met kunst en vliegwerk, maar je doet het.

JE BENT GOED

En ja, ook jij zult daar goed in zijn, ook al zie je dat misschien nu nog niet zo. Denk er maar eens rustig over na en laat het een paar dagen op je inwerken. Er zijn natuurlijk ook mannen met deze gave.

ANGST OM LOS TE LATEN 

De grootste angst die er daardoor heerst is….wat gebeurt er als ik loslaat? Je durft er bijna niet aan te denken en dat hoeft ook niet. Ik wil je er wel graag nog wat meer over vertellen. Veel vrouwen waar ik mee gewerkt heb (en ikzelf ook) zijn bang, dat als zij breken, dat de wereld om hun heen instort. En dan?! Kun je ook voelen, dat je daarmee jouw eigen gevangenis in stand houdt?

Als jij jezelf van buitenaf zou bekijken en nog verder zou uitzoomen, totdat je jezelf vanuit een boom kunt bekijken. Hoe ziet dat leven er dan uit? Wat valt je op?

 

Ik ben opgevoed met de overtuiging dat je zwak bent als je dingen samen doet. Je hebt onafhankelijk en zelfstandig te zijn, zorg dat je niemand nodig hebt. En dat ging een hele tijd goed. Totdat er iets ingrijpends gebeurde in mijn leven. Toen kwam ik langzaam maar zeker tot het inzicht dat ik geen commitment aan mijzelf gaf. Dat ik niet van mijzelf op aan kon en dat ik mijzelf ook eigenlijk helemaal niet kende. En daar had ik toch echt hulp bij nodig.

IN EÉN WERKDAG 

Daarom heb ik een traject ontwikkeld 1-1 van 5 sessies van 90 minuten gedurende 10 weken. Op basis van gelijkwaardigheid. Waarin je leert anders naar je ouders te kijken, een blauwdruk maakt van jouw leven, een soort gebruiksaanwijzing, waardoor je leert loslaten wat niet meer nodig is. Het is een prachtige manier om voor de rest van je leven bij jezelf na te gaan waar jij energie van krijgt. Die manier heb je nodig, omdat wat jij nodig hebt aan energie ook kan wijzigen.

VOLUIT LEVEN 

Enig idee wat er dan kan gebeuren met jouw manier van leven? Voel je het al bruisen?

Lijkt je dat wat?

Bel me dan om de eerste sessie in te plannen. Je krijgt geen huiswerk.

  • anders kijken, eerst geloven, dan zien
  • jouw gebruiksaanwijzing
  • systemische opstelling met paarden
  • leren loslaten
  • in balans met jezelf voor de rest van je leven

Jannemarie

 

 

 

 

 

 

 

Vraag het e-book aan met gratis tips én gratis mp3 met meditatie.

2 gratis tips incl. meditatie (12 min.)