Klaar om aan de bel te trekken? HELP

door | 28 jan 2020 | 0 Reacties

Voel je je zielig, heeft niemand je nodig, heb je een minderwaardigheidscomplex, gebrek aan eigenwaarde en neem je alles bloedserieus…..?

Dan kan niemand je helpen helaas…

WANT…

Je hebt eerst te roepen, hulp te vragen, aan de bel te trekken. Hallo! Ik ben er óók nog. Ga in gesprek. Vertel waar het mis ging, waar jij afhaakte.

Het heeft geen zin als iemand op je inpraat om je te overtuigen, dat je het verkeerd ziet.

STEL EENS EEN VRAAG

Ken je dat verhaal van die moeder die haar kind verloor aan zelfmoord? Haar therapeut legde haar uit hoe ze al die tijd bezig was geweest met haar zoon ervan te overtuigen, dat hij het verkeerd zag. Dat hij een geweldig mens was en dat hij naar de zonnige kant van het leven moest kijken. Dat hij nog een heel leven voor zich had. Ze huilde, besefte dat hij gelijk had en bracht de woorden snikkend uit: “Had ik nu maar één keer aan hem gevraagd hoe erg het was..” In plaats van tegen hem in te gaan. Ze snapte, dat hij zich heel eenzaam moest hebben gevoeld. Dan had ze hem misschien nog niet kunnen tegenhouden, maar dan had ze in ieder geval beter contact met hem kunnen maken. Dan had ze meer verbinding gevoeld misschien in de tijd dat hij er nog wél was.

EXTREEM

Natuurlijk is het bovenstaande waargebeurde verhaal nogal extreem. Toch maakt het snel helder wat we heel vaak doen als we iemand proberen “te helpen”. Ook al is het uit liefde, we doen niet altijd het goede. Achteraf is het altijd veel makkelijker te overzien.

Ook helpt het niet als jij de oplossing weet voor het probleem van iemand anders. Dan snij je als het ware de cocon van de rups open die probeert een vlinder te worden..

Maar wat nu als jij ergens middenin zit en je komt er niet uit? Wat zou jij dan even kunnen gebruiken? Wil je het met me delen? info@doejeding.nl

Wat is jouw hulpvraag?

De grootste kans op succes is als je een duidelijke hulpvraag hebt. Soms weet je zelfs al duidelijk wat het probleem is en ken je ook de oplossing. Maar je kunt jezelf er alleen niet toe zetten. Alsof er een dik elastiek aan je vast zit en je steeds weer teruggetrokken wordt..

Heb je jouw probleem al helder?

Ik heb een effectief programma ontwikkeld wat je in beweging zet en waarbij je ondertussen bij jezelf na kunt gaan of je een probleem hebt, welke oplossing daar bij kan horen en wat je hebt te doen om de eerste stap te zetten richting succes. Gaaf toch?

Misschien ontdek je dat je een probleem hebt, maar nog geen kracht of zin hebt om het op te lossen.

Misschien ontdek je wel dat je helemaal probleemloos bent! Dat zou een fijne bevestiging zijn!

En stel dat je er klaar voor bent om iets in je leven anders aan te pakken…

Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend ventilatiegsprek. Gewoon om te ervaren hoe dat is en of het iets voor jou is. Ik vertel je er graag over.

 

Jannemarie 06-23261632

p.s. op vrijdag 31 januari tussen 9.00u en 11.00u. vertel ik je alles over het “hangmatgevoel”. Wil je daar bij zijn? Bel of mail me even.

Vraag het e-book aan met gratis tips én gratis mp3 met meditatie.

2 gratis tips incl. meditatie (12 min.)