Aanbod

workshop: van Harnas naar Hangmat

Voel jij je opgejaagd?
Is iedereen van jou afhankelijk – en wil jij altijd iedereen helpen? Weet je dat het nu echt tijd is om in te grijpen?

Dan heb ik een mooie oplossing voor je.
In twee uur vertel ik je wat je hebt te doen om tijd voor jezelf te maken.
Ik leer je in 5 simpele stappen hoe je weer in balans komt met jezelf.

workshop (met paard)

Wil je een keer ervaren hoe het is om te werken met systemische paardencoaching? Wil je een thema opstellen? Ben je nieuwsgierig of het iets is voor jezelf of voor het bedrijf waar je werkt?

Alles mag er zijn.

We beginnen met een korte kennismaking. Vervolgens bepalen we “de vraag” of “het thema” en gaan we opstellen. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk!

1-op-1 traject

Ben je toe aan het hangmatgevoel? Wil je samen kijken of je daar mijn hulp bij kunt gebruiken? En wil je dit absoluut niet samen doen met anderen?

Vul dan het intakeformulier in voor een gratis sessie. We bekijken vervolgens samen wat jou gaat helpen om weer in jouw hangmat te komen. 

teamdag

We gaan deze dag heel speciaal maken en kiezen samen de inhoud en de indeling.

Het is fijn als er een heel klein beetje diepgang mag zijn, dan blijft deze dag onvergetelijk.

Ontspanning, humor en een aandenken om nog eens op te frissen als jullie weer aan het werk zijn is wat we zullen creëren deze dag.

Inspiratieweekend

Je bent het hele jaar druk en gunt jezelf geen tijd om ECHT te ontspannen en voor jezelf te zorgen. Tuurlijk, je spreekt heus wel af met vriendinnen, maar meestal blijven de gesprekken dan toch een beetje aan de oppervlakte….Herkenbaar?

Daarom is dit weekend bedacht. Zodat je ECHT even de tijd kunt nemen om aan jezelf te werken. Je komt tot rust en je kunt meedoen aan allerlei activiteiten zoals paardrijden, opstellen van jouw gezin van herkomst, paardencoaching en mediteren.

training 5 dagen

Ben je toe aan balans en verbinding met jezelf? Dan is deze training bij uitstek geschikt voor jou. Na 5 dagen is jouw leven veranderd en kun je de beslissingen in jouw leven makkelijker nemen.

De enige waar je nog rekening mee hoeft te houden BEN JE ZELF.

We gaan van alles onderzoeken bij onszelf, dat kan soms best tot ingrijpende inzichten leiden. En er is vooral ook ruimte voor ontspanning en humor. Het leven mag ook leuk zijn!

Deze training is bedoeld voor ondernemende moeders, maar behoor je niet tot die groep, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.